Lees pagina voor

Parkeren binnenstad Zaltbommel tijdens Bommelweek

8 augustus 2024

Van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024 is het weer zover: de Bommelweek! Dan zullen een week lang allerlei leuke activiteiten plaatsvinden in de binnenstad van Zaltbommel. Maar let op: tijdens deze week kan er in een aantal straten niet geparkeerd worden.

Parkeren niet mogelijk

Op de volgende dagen en locaties is parkeren voor inwoners en bezoekers van Zaltbommel niet mogelijk:

Tijdstip Locatie
zaterdag 10 augustus 17.00 tot 23.30 uur Gamerschestraat (tussen Markt en Karstraat), De Markt, Tolstraat, Waterstraat
maandag 12 augustus 14.00 tot 00.30 uur Waterstraat (tussen Lange Steigerstraat en Waterpoort)
dinsdag 13 augustus 12.00 tot 00.00 uur De Markt, Gamerschestraat, Waterstraat
woensdag 14 augustus 17.00 uur tot 15 augustus 00.00 uur De Boschstraat, Gamerschestraat (tussen De Markt en Karstraat en Markt), Gasthuisstraat, Tolstraat, Waterstraat
donderdag 15 augustus tot 00.00 uur Gamerschestraat tussen Zandstraat en Markt, Tolstraat, Boschstraat, Waterstraat, Gasthuisstraat vanaf Boschstraat tot Korte Steigerstraat
zaterdag 17 augustus 14.00 tot 01.00 uur De Markt
zondag 18 augustus 10.00 tot 20.00 uur De Markt, Boschstraat, Virieusingel, Waalbandijk, Waalkade, Gamerschestraat, Waterstraat, Molenwal, Tolstraat, Gasthuisstraat, Kerkstraat, Nieuwstraat, Nonnenstraat, Karstraat

De weekmarkt van zaterdag 17 augustus wordt verplaatst naar de Gamerschestraat.

Dit is nodig om de activiteiten mogelijk te maken en een doorgang voor hulpdiensten te garanderen. Inwoners en ondernemers van de bovenstaande straten informeren we hierover via een brief. Op de locaties zelf staan borden en lichtborden, waarop deze boodschap wordt gedeeld.

Bereikbaarheid

De organisatie roept u op om te voet, met de fiets of openbaar vervoer te komen. Als dat echt niet mogelijk is dan kunt u de auto parkeren op de reguliere parkeerplaatsen. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Heeft u uw auto niet weggehaald?

Is uw auto niet weggehaald op de bovengenoemde locaties? Dan zijn wij genoodzaakt om deze weg te slepen. Weggesleepte voertuigen gaan naar de bewaarplaats van Van Eijck Mobility in ’s-Hertogenbosch. Zie meer informatie bij wegslepen voertuigen.

Meer informatie

Meer weten over deze week? Het programma en de laatste informatie over de Bommelweek vindt u op de Facebookpagina van de organisatie: www.facebook.com/bommelweek (Deze link gaat naar een externe website)